Com Configurar Un Ordinador Per Compartir Internet

Taula de continguts:

Com Configurar Un Ordinador Per Compartir Internet
Com Configurar Un Ordinador Per Compartir Internet

Vídeo: Com Configurar Un Ordinador Per Compartir Internet

Vídeo: Com Configurar Un Ordinador Per Compartir Internet
Vídeo: 📱 Como COMPARTIR INTERNET de mi CELULAR a mi LAPTOP O PC 💻【Metodo recomendado】 2024, Maig
Anonim

Per configurar la distribució d'Internet mitjançant l'ordinador o l'ordinador portàtil, podeu utilitzar les funcions estàndard que ofereix el sistema operatiu Windows. Per obrir l'accés, haureu de crear una connexió independent i, després, permetre-hi connexions des d'altres dispositius.

Com configurar un ordinador per compartir Internet
Com configurar un ordinador per compartir Internet

Instruccions

Pas 1

Abans de distribuir Internet, heu de desactivar el tallafoc integrat al sistema. Per fer-ho, feu clic a "Inici" - "Tauler de control" - "Sistema i seguretat". Seleccioneu el tallafoc de Windows a la llista d'opcions suggerides. A la part esquerra de la finestra, feu clic a "Activa o desactiva el tallafoc". A la llista que s'ofereix a la finestra següent, seleccioneu "Desactiva" i deseu els canvis fent clic al botó "D'acord".

Pas 2

Connecteu l'adaptador Wi-Fi per configurar la transmissió de dades sense fils. Si feu servir un ordinador portàtil per compartir, activeu la Wi-Fi. Després d'això, aneu al "Centre de xarxa i compartició" mitjançant el "Tauler de control" del sistema o fent clic a la icona de connexió de la safata del Windows.

Pas 3

A la finestra que apareix, feu clic a l'enllaç "Gestiona les xarxes sense fils". Feu clic a "Configura una nova connexió o xarxa". A la llista que apareix, apliqueu l'element "Crea una xarxa d'ordinador a ordinador" i, a continuació, feu clic a "Següent".

Pas 4

Especifiqueu un nom per a la xarxa que voleu crear i el tipus d'autenticació d'usuari. Definiu una contrasenya que altres dispositius utilitzaran per accedir a Internet. A continuació, feu clic a "Desa aquesta configuració de xarxa" i torneu a anar a "Centre de xarxes i recursos compartits". Després, feu clic a "Connexió d'àrea local" a la part dreta de la finestra que apareix.

Pas 5

Feu clic al botó "Propietats" i, a continuació, seleccioneu la pestanya "Accés" i marqueu les caselles "Permetre que altres usuaris utilitzin la connexió" i "Permeteu als usuaris controlar la compartició". Després d'això, feu clic a "D'acord".

Pas 6

Cerqueu la xarxa mitjançant un altre dispositiu i apliqueu l’opció Connecta. Introduïu la clau de seguretat que heu especificat anteriorment i premeu Retorn. La configuració de l’ordinador per distribuir Internet ja s’ha completat.

Recomanat: