Com Inserir Una Imatge A La Vostra Pàgina

Taula de continguts:

Com Inserir Una Imatge A La Vostra Pàgina
Com Inserir Una Imatge A La Vostra Pàgina

Vídeo: Com Inserir Una Imatge A La Vostra Pàgina

Vídeo: Com Inserir Una Imatge A La Vostra Pàgina
Vídeo: ¿Cómo crear un código QR en las tablas de Google? + Hermosos códigos QR! 2024, Maig
Anonim

Una foto en una pàgina personal d'una xarxa social és una mena de targeta de visita de l'usuari, que de vegades cal actualitzar, canviar, inserint una imatge nova en lloc de la vella.

Com inserir una imatge a la vostra pàgina
Com inserir una imatge a la vostra pàgina

Instruccions

Pas 1

Per canviar l'avatar a Odnoklassniki, aneu al vostre compte i, a l'extrem dret-esquerre, sota la foto principal, trobeu l'enllaç "Afegeix una foto". A continuació, a la finestra que s'obre, especifiqueu la ubicació de la imatge que definireu com a principal i feu clic al botó "Obre". S’iniciarà el procés de càrrega de la imatge al servidor. Després de penjar la foto al lloc, podeu instal·lar-la en lloc de l'avatar.

Pas 2

La segona forma de substituir una foto també és força senzilla. Moveu el cursor per sobre de la foto principal i, després, apareixerà l'enllaç "Canvia la foto" a la part inferior de la imatge. Feu-hi clic i, a la nova finestra que s'obre, especifiqueu la imatge que voleu instal·lar de les disponibles al lloc a l'àlbum "Les meves fotos". O bé afegiu una foto des d’un ordinador o un suport extraïble. Per fer-ho, feu clic a la inscripció "Afegeix una foto" al quadrat buit de l'extrem superior esquerre i, a la finestra que s'obre, especifiqueu la carpeta on es troba la imatge desitjada. Comproveu la imatge i feu clic al botó "Desa".

Pas 3

La foto s’instal·la de la mateixa manera a la xarxa social VKontakte. Aneu a la vostra pàgina (no oblideu introduir el vostre nom d’usuari i contrasenya a la pàgina principal del lloc). Moveu el cursor a la foto principal, on apareixerà immediatament una finestra emergent amb les paraules "Puja una foto nova". Feu clic en aquest enllaç i aneu a la pàgina de descàrrega de la nova imatge. Feu clic al botó "Selecciona un fitxer" i, a continuació, en una finestra nova especifiqueu la ubicació de la foto. Obriu la carpeta amb la imatge, marqueu-la i feu doble clic per enviar-la a la descàrrega.

Pas 4

A més, per afegir una imatge, podeu marcar la foto i fer clic al botó "Obre". Espereu a que es carregui la imatge. A continuació, movent el marc, seleccioneu l'àrea de la foto que serà visible al lloc i feu clic al botó "Desa i continua". Si el vostre equip està equipat amb una càmera web, podeu fer una foto instantània i publicar-la immediatament a la vostra pàgina.

Recomanat: